Chcete, aby personál uměl prodávat?

Školení personálu

Royal Plate - Restaurant & Catering HTML Template

Školení personálu

Jste majitel podniku (kavárna, bar, restaurace, vinotéka) a chcete zvednout prodej šumivých vín a často slyšíte „to nikdo nechce“ nebo „to je drahé“ nebo „jsme pivnice, kavárna kdo by to tady pil“ – no uplně každý, když se to umí prodat a hlavně správně nabídnout a doporučit. Ale bez edukace není prodeje, protože personál nerad nabízí produkty, kterými si není jist a nezná dobře jejich kvalitu nebo složení.

Naše školení je rozděleno na několik částí.

Historie šumivého vína
Výroba šumivého vína
Degustace a rozbor produktu
Typologie zákazníka
Psychologie prodeje
Praktická cvičení

Po skončení školení dostanou zaměstnanci certifikát a malou brožurku k neustálemu opakování. Možnost vymyslet i motivační programy a soutěže.

K tomu, aby váš personál s radostí prodával a vy vydělávali, chybí jen vyplnit objednávkový formulář.

Neváhtejte nás kontaktovat

Zaujala vás tato služba?

Neváhejte nás kontaktovat

Svět Bublin s vámi pomáhá

z každého nákupu pošleme peníze na Korunka Pomáhá